Köp & Hyrvillkor

- Villkor vid hyra av cyklar och köp av TrailPass

Vid avbokning och uppvisande av läkarintyg återbetalas hela beloppet oavsett tidpunkt vid avbokning.

Vid avbokning tidigare än en vecka innan cykling tas en utgift på 200 SEK per bokad order. Vid avbokning 6 dagar före cykling återbetalas 75% av beloppet per bokad cykel. Vid avbokning 3 dagar före cykling återbetalas 50% av beloppet per bokad cykel.

Vid avbokning 1 dag före cykling återbetalas inget.

TrailPassens belopp återbetalas till fullo oavsett tid för avbokning.

I samband med Covid-19 erbjuder vi kostnadsfri ombokning på cykelhyran om gästen hör av sig senast kl 17.00 dagen före cykling.

- Priser

Moms ingår i priset.

- Betalningsalternativ

- Svea

Konto/Kreditkort.

- Faktura / Svea Ekonomi

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.

Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Järvsö Bergscykel Park överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar.

Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 8 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

- Leveranssätt

Den som hyrt cykel av oss hämtar ut cykeln i vår hyra på Vallmovägen 62 i källaren på Bergshotellet i Järvsö

Den som står som hyrestagare på hyran är den som är ansvarig för cykeln, dess skick och att den återlämnas i överenskommen tid. 

- Reklamation och returrätt

Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

- Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor). Vid bokning av fritidsaktiviteter gäller speciell ånger rätt. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se

- GDPR

Vi på Järvsö Bergscykelpark AB är noga med att alltid hantera dina data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR 2016/679/EU) som träde i kraft 25 maj 2018 sker en positiv förändring som ger dig mer kontroll över hur din data hanteras och större säkerhet kring dina personliga uppgifter.

Vi vill därför informera dig att dina personuppgifter finns med i våra dataprogram, kontaktregister, PDF-, Word- och Excelmallar i samband med att du har handlat eller hyrt produkter av oss, använt våra tjänster eller varit i kontakt med oss.

Dataprogram, kontaktregister, PDF-, Word- och Excelmallar använder vi för att utveckla affärsrelationer mellan Midama Ekonomi AB och Er. De specifika uppgifterna som finns lagrade om just er är:

Namn, Adress, Telefonnummer, E-postadress.

Kortfattad affärsrelaterad historik, ej personlig, Vi vill såklart ha kontakt med dig även i framtiden.

Du behöver inte göra någonting åt detta men om du har invändningar mot att du finns med i vårt dataprogram, kontaktregister, PDF- Word- och Excelmallar ber vi dig att svara på detta mail.

- SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Information